Ester Boekholt over Pekela geeft gas!

Wellicht kent u mij al of hebben we elkaar al eens ontmoet, bijvoorbeeld bij De Riggel, langs het voetbalveld of op het plein van de Theo Thijssenschool. Mocht dat nou niet zo zijn en u ziet mij voorbijkomen op mijn lichtblauwe fiets, spreek me dan maar aan hoor, ik maak graag een keertje kennis. Mijn naam is Ester Boekholt en sinds 1999 woon ik met veel plezier in Boven Pekela. Ik voel me erg betrokken bij het dorp en zet me regelmatig in voor

Lees meer »

De familie Bugel:

De familie Bugel, Johan en Eveline, woont al 35 jaar aan de Jacob de Weerdstraat in Boven Pekela. Nu ze beiden gepensioneerd zijn besloten ze dat ze keuken eens flink wilden gaan renoveren en wat uitbreiden; weg met de hokjes en een deur naar de tuin. In alle andere ruimtes van hun huis hadden ze al isolatie aangebracht en op dak lagen 16 zonnepanelen te schitteren. Het vrijstaand huis dateert van 1927 en in die tijd werden de buitenmuren nog

Lees meer »

Blijft u graag op de hoogte van de ontwikkelingen? Geeft u zich dan op voor onze nieuwsbrief.