Ester Boekholt
Ik ben Ester Boekholt en woon in Boven Pekela. Binnen het project ben ik de schakel tussen buurtbewoners en de verschillende partners waarmee we in het project samenwerken.

Jacob Siepel
Ik ben Jacob Siepel en woon in Boven Pekela. Binnen het project hou ik me onder andere bezig met het onderwerp kierdichting en help ik bewoners desgewenst met het plaatsen van deze materialen.

Marko Nieland
Ik ben Marko Nieland, ik woon in Boven Pekela en ben ingestapt in de werkgroep Pekela geeft gas. Mijn interesses liggen vooral op het gebied van de technische aspecten binnen het projectverhaal.

Coen Oosterveld
Ik ben Coen Oosterveld en ben voorzitter van de Coöperatie Pekela Duurzaam en lid van de stuurgroep ‘Pekela geeft gas!’.

Ruud Plenter

Ik ben Ruud Plenter en ik woon op de Doorsneeweg in Nieuwe Pekela. Ik ben reeds 33 jaar werkzaam bij Smurfit Kappa als produktie manager.
Voor mij is het een uitdaging om samen met het projekt Team “Pekela geeft gas“ te laten slagen .

 

Alex Heuving

Ik ben Alex Heuving en woon in Boven Pekela. Persoonlijk vind ik bewonersinitiatief ‘Pekela geeft gas!’ een mooi initiatief, en draag daar graag actief een steentje aan bij. Mijn bijdrage zit hem in de werkgroep contact en support.

 

Erik Matien
Ik ben Erik Matien, eigenaar van het bedrijf Enablemi. Samen met een enthousiast team van collega’s houden we ons bezig met het ontwikkelen en managen van innovatieprojecten op het gebied van o.a. klimaat en energie. In dit project ben ik projectleider sinds april 2019. 

Pieter Brink
Ik ben Pieter Brink en ik ben voorzitter van de stichting Samen Energie Neutraal (SEN). SEN bedacht de Quick-Fit methode en begeleidt inwoners bij het energieneutraal maken van hun buurt of dorp. 

 

Hilda Kort
Ik ben Hilda Kort, eigenaar van Holtien11 Webdesign en Grafische vormgeving. Binnen dit project werk ik veel samen met Ester Boekholt. Ik maakte de website, zorg voor de vormgeving van de on- en offline communicatie en maak de nieuwsbrieven.

Wij maken graag kennis!
En wie bent u? Lijkt het u leuk om een bijdrage te leveren aan het project ‘Pekela geeft gas!’? Zou u onderdeel willen zijn van de werkgroep? Heeft u een goed idee of interessante contacten waarmee u onze plannen zou kunnen versterken? Neem dan contact met ons op.