Ester Boekholt
Ik ben Ester Boekholt en woon in Boven Pekela. Binnen het project ben ik de schakel tussen buurtbewoners en de verschillende partners waarmee we in het project samenwerken.

Jacob Siepel
Ik ben Jacob Siepel en woon in Boven Pekela. Binnen het project hou ik me onder andere bezig met het onderwerp kierdichting en help ik bewoners desgewenst met het plaatsen van deze materialen.

Robert de Jonge
Ik ben Robert de Jonge en woon in Boven Pekela. Al vanaf het eerste uur ben ik betrokken bij het project en hou ik me vooral bezig met de technische kant van het verhaal.

Cor de Boer
Bewoner in het projectgebied van Pekela geeft gas!.

Leo Hartman
Ik ben Leo Hartman en ook ik woon in Boven Pekela. Mijn bijdrage aan dit mooie project is vooral gericht op de organisatorische aspectenen binnen de werkgroep.

Coen Oosterveld
Ik ben Coen Oosterveld en ben voorzitter van de Coöperatie Pekela Duurzaam en lid van de stuurgroep ‘Pekela geeft gas!’.

Marco Nekeman
Ik ben Marco Nekeman en werkzaam bij Invent. Binnen Invent houd ik mij vooral bezig met de energietransitie in de gebouwde omgeving. Samen met mijn collega Niek doen wij de opnames en adviezen voor woningen en gebouwen rondom de Quick-Fit methode.

Niek Kuipers
Ik ben Niek Kuipers en werk bij het bedrijf Invent. Met een bouwkundige achtergrond en installatietechnische kennis werk ik vanuit Invent aan duurzame nieuw- en verbouw. Samen met mijn collega Marco doen wij de opnames en adviezen voor woningen en gebouwen rondom de Quick-Fit methode.

Kevin Verlinden
Ik ben Kevin Verlinden, consultant op het gebied van duurzaamheid bij het bedrijf Enablemi. Binnen het project ‘Pekela geeft gas!’ ondersteun ik het deelname proces voor het onderdeel gasbesparing.

Isabella Kropholler
Gemeente Pekela

Erik Matien
Ik ben Erik Matien, eigenaar van het bedrijf Enablemi. Samen met een enthousiast team van collega’s houden we ons bezig met het ontwikkelen en managen van innovatieprojecten op het gebied van o.a. klimaat en energie. In dit project ben ik projectleider sinds april 2019. 

Lysanne de Boer
Ik ben Lysanne de Boer en werk bij Enablemi, waar ik me bezighoud met marketing & communicatie. Ook binnen het project houd ik me hiermee bezig: via de website, Facebookpagina, bewonersavonden en andere uitingen.

Pieter Brink
Ik ben Pieter Brink en ik ben voorzitter van de stichting Samen Energie Neutraal (SEN). SEN bedacht de Quick-Fit methode en begeleidt inwoners bij het energieneutraal maken van hun buurt of dorp. 

 

Hilda Kort
Ik ben Hilda Kort, eigenaar van Holtien11 Webdesign en Grafische vormgeving. Binnen dit project werk ik veel samen met Lysanne de Boer. Ik maakte de website, zorg voor de vormgeving van de on- en offline communicatie en maak de nieuwsbrieven.

Wij maken graag kennis!
En wie bent u? Lijkt het u leuk om een bijdrage te leveren aan het project ‘Pekela geeft gas!’? Zou u onderdeel willen zijn van de werkgroep? Heeft u een goed idee of interessante contacten waarmee u onze plannen zou kunnen versterken? Neem dan contact met ons op.