Wat zijn dat voor bordjes?

Bordjes in de tuin

Misschien bent u ze al tegengekomen in het dorp en heeft u zich afgevraagd: ‘Wat zijn dat voor bordjes?”. De deelnemers aan het project ‘Pekela geeft gas!’ hebben een klein bordje in hun tuin gekregen. U kunt dus zien wie er al meedoen en hun woning aardgasvrij hebben gemaakt. Wellicht hebben zij interessante tips voor u!

Afgelopen week heeft Ester Boekholt een aantal deelnamebordjes langsgebracht. Deze bewoners vertelden haar over hun ervaringen met de warmtepomp en over het aanvragen en ontvangen van de subsidie uit het project ‘Pekela geeft gas!’.

Deze bordjes worden gemaakt door Marko Nieland. Hij wilde graag zijn steentje bijdragen aan de zichtbaarheid van het project. Hij woont al zijn hele leven in Boven Pekela, ging er naar de basisschool en helpt nu als vrijwilliger bij o.a. de kinderspelweek. Hij is tweedejaars student aan het Alfa College in Groningen en volgt de niveau 4-opleiding ‘Technicus Engineering Installatie en Elektrotechniek’.

In zijn vrije tijd vindt hij het leuk om te werken met hout. Daarom wil hij ons graag helpen. Intussen heeft hij al flink de handen uit de mouwen gestoken voor het project ‘Pekela geeft gas!’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.