‘Pekela geeft gas!’ organiseert informatieavonden

Dinsdag 22 en donderdag 24 september 2020 organiseert de werkgroep ‘Pekela geeft gas!’ informatieavonden voor alle bewoners tussen Koppelsluis en Ommelanderklap in Pekela. Door de Coronamaatregelen is er gekozen voor een digitale en fysieke variant, zodat toch iedereen de presentatie kan bijwonen.

De winter staat voor de deur: de dagen worden korter en de verwarming gaat weer aan. Het ideale moment om te investeren in het verduurzamen van uw woning. Daarom organiseert de werkgroep ‘Pekela geeft gas!’ op dinsdag 22 september een informatiebijeenkomst in de Riggel. Door de Coronamaatregelen hanteren wij hier een aangepaste capaciteit van 15 huishoudens. Om ervoor te zorgen dat toch alle bewoners de presentatie kunnen bijwonen, is er daarnaast op donderdag 24 september een digitale informatieavond.

Programma
Tijdens de informatieavonden komen alle ins en outs van het project aan bod. Zo worden de betrokken partijen aan u voorgesteld en wordt u meegenomen in het idee achter het project. We zoomen in op de wijze waarop u kunt meedoen en wat het voor ú kan opleveren. Ook laten we zien hoe u subsidie kunt aanvragen voor het energiezuiniger maken van uw woning.

Pekela Aardgasvrij
Het project ‘Pekela geeft gas!’ heeft als doel om de wijk Boven Pekela en Doorsneebuurt tot aan de Ommelanderklap aardgasvrij te maken, in samenwerking met inwoners en bedrijven. Met behulp van een subsidie van het Rijk werken de gemeente Pekela, de Coöperatie Pekela Duurzaam en de werkgroep ‘Pekela geeft gas!’ samen aan de uitvoering van dit doel.

 Opgave
Beide avonden beginnen om 19.30 uur. Vanwege de Coronamaatregelen is opgave vooraf verplicht. U stuurt hiervoor een mail naar info@pekelageeftgas.nl met de datum wanneer u aanwezig wilt zijn. Wanneer er meer animo voor de bijeenkomst in de Riggel is, gaan we kijken naar een mogelijkheid voor een tweede datum.

Kunt u niet aanwezig zijn, maar wilt u wel op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en de interessante mogelijkheden die het project wellicht ook voor u kan bieden? Kijk op deze website of stuur een e‑mail naar: info@pekelageeftgas.nl.