Pekela geeft extra gas!

De gemeenteraad van Pekela en projectgroep Pekela geeft gas! hebben eind maart met elkaar een positieve bijeenkomst gehad in dorpshuis De Riggel. Een bijeenkomst die gezien kan worden als een verdere stap voorwaarts voor het project.

Vanuit de gemeenteraad was er belangstelling voor wat er tot nu toe bereikt is met het project als ook de toekomstige routes die er zouden kunnen zijn. Er werden goede kritisch vragen gesteld en inzichten met elkaar gedeeld.

De projectgroep heeft dit als een enorme steun in de rug ervaren. De drive om actief te blijven zoeken naar innovatieve alternatieven voor aardgas heeft hiermee een boost gekregen. De projectleden van ‘Pekela Geeft Gas!’ zitten komende tijd weer met verschillende bedrijven en organisaties om tafel. Daarnaast gaan de leden een campagne draaien om nog eens vol in te zetten op het bereiken en motiveren van inwoners in Boven Pekela.

De nieuwe plannen en activiteiten die de projectgroep en de raad zullen zowel in zijn met de oorspronkelijke uitgangspunten van het project, als ook de warmte-visie voor Pekela.

Al met al is er die avond een weg vooruit ingeslagen en kijkt de projectgroep uit om dit project weer verder te brengen.