Instructies

U heeft aangegeven geïnteresseerd te zijn in het project ‘Pekela geeft gas!’ en een gratis scan van uw woning te willen laten maken. Ter voorbereiding op de scan en het gesprek met de adviseurs van ons adviesbureau Invent, verzoeken wij u onderstaande vragenlijst in te vullen. De ingevulde gegevens worden gebruikt voor het opstellen van een geheel vrijblijvend en gratis implementatieplan voor uw woning en het uitrekenen van de subsidiebedragen waar u aanspraak op kunt maken. Uw gegevens zullen daarom tussen Invent en de werkgroep ‘Pekela geeft gas!’ gedeeld worden, om het proces voor u zo soepel mogelijk te laten verlopen. Uw gegevens kunnen tevens worden gebruikt om de resultaten van het project te meten. Met het ondertekenen van het formulier geeft u tevens aan akkoord te zijn met onze vastgestelde privacyverklaring.

Nadat wij uw inventarisatieformulier hebben ontvangen, zal deze worden doorgestuurd naar de adviseurs van Invent. Zij zullen vervolgens telefonisch contact met u opnemen voor het inplannen van een afspraak. De woningscan en het implementatieplan worden betaald vanuit het project. Voor u als bewoner (tussen Koppelsluis en Ommelanderklap) zijn hier géén kosten aan verbonden.
Heeft u vragen over het formulier? Neem dan gerust contact op met de werkgroep: info@pekelageeftgas.nl / 085-301 52 62

Inventarisatieformulier

voor aanvraag gratis woningscan

Uw contactgegevens

Uw energiegebruik

Over uw Woning (bouwkundig)

Over uw Woning (installaties)

Andere bijzonderheden over uw woning

___________________________


*Met het verzenden van dit formulier geeft u toestemming dat uw gegevens ten behoeve van uw aanvraag en het project gebruikt/gedeeld kunnen worden met de projectorganisatie. Zie onze Privacyverklaring.