Zorg dat u er nu nog bij bent. Tot 2025 verdubbelt

‘Pekela geeft gas!’

uw ISDE tot max. € 5.000,-

Betaalbaar gas besparen


Welkom op de website van ‘Pekela geeft gas’

‘Pekela geeft gas!’ is een bewonersinitiatief waardoor bewoners tussen Ommelanderklap en Koppelsluis in Pekela extra subsidie kunnen krijgen bij het energiezuiniger maken van hun woningen.

Woont u in het proeftuingebied van Pekela en wilt u ook gas gaan besparen? Vraag dan vrijblijvend een kostenloze energiescan aan en kijk hoeveel extra voordeel u kunt krijgen.

Gas besparen

We gaan met alle bewoners gas besparen. Dat doen we met de Quick-Fit methode en dat kan tot 2025 nog met een zeer aantrekkelijke subsidie!

Eenvoudig tot wel 50% besparen op uw gasverbruik. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en woont u in de proeftuin? Meld u zich dan aan!

Onderzoek groen gas

Naast het gas besparen onderzoekt de werkgroep ‘Pekela geeft gas!’ verschillende mogelijkheden voor de productie van groen gas. Zodat we op termijn geen aardgas meer nodig hebben.

De werkgroep heeft een adviserende rol naar de Gemeente.
De werkgroep initieert zelf geen groengasprojecten.  Naast het deelproject groen gas wordt ook breder gekeken naar wat de mogelijkheden zijn m.b.t. grootschalige en lokale energieopwekking.

vragen??

Vragen?

Heeft u vragen over het project?
Vragen over het nieuwe aanbod?
Vragen over warmtepompen?
Vragen over zonnepanelen?
Vragen over  financieringsmogelijkheden?
Vragen over de subsidies?

Stuur via info@pekelageeftgas.nl een e-mail naar de werkgroep
om een afspraak te maken voor het beantwoorden uw vragen.